header
headerheader
header

 


cimFényezés

Fényezés

Fényezőműhelyünkben legmodernebb fényezőkamra, számítógépes festékkeverő rendszer, a legmodernebb kéziszerszámokkal felszerelt előkészítő áll rendelkezésünkre. Szakképzett munkatársaink végzik a gépjárműfényezést, környezetbarát glasurit vizes bázisú minőségi festékekkel, alap- és segédanyagokkal.

Színkeverés: Gyári színkód alapján számítógépes színkeveréssel biztosítjuk a tökéletes színpontosságot.

Polírozás: A szennyeződések és az időjárási körülmények tompítják, károsítják autója felületét. A fényezés megfakul, karcos lesz. A polírozással megőrizheti, óvhatja gépkocsijának esztétikai értékét.

Fényezőműhelyünkben lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is.

Fényezési munka

- Miután az autón a karosszéria sérülései ténylegesen ki lettek javítva és minden elem rögzítése megtörtént a még fényezésre váró autót átvisszük, a fényezőüzemünkbe ahol megkezdődik az autó színre fényezése. A fényezés munkafolyamata a karosszéria, alváz és üregvédelmével kezdődik, majd ezt követően a fényezendő felületek előkészítésével folytatódik. Itt a már zsírtalanított karosszériaelemeket különböző alapozási folyamatoknak vetik alá, és csak ezt követően jöhet az autó fényezése.

Az autófényezés hő kamrában történik, mely eljárás előtt az autót teljes terjedelmében úgynevezett maszkolással látják el. Ez azért szükséges, hogy csak a valóban fényezni kívánt felületeket érje a festék és az autó más amúgy hibátlan részei esztétikailag ne sérüljenek. A fényezést követően az autó néhány órán keresztül a hő kamrában marad ahol a festék illetve a lakkréteg véglegesen megszárad. 

Munkatársaink készséggel állnak az ön rendelkezésére! Járműve fényezésére kérjen ajánlatot az info@szervizpark.com email címen, vagy hívja kollégánkat a 06-84/347-527-es telefonszámon.

 

 

 

    web item weblapkészítés