header
headerheader
header

 


cimHHO - Tankolj Vizet Te is

"Se  a környezetszennyezést, se az  üzemanyag  árak  növekedését nem  tudjuk  megállítani, de tudjuk,  hogy  tehetünk  a  pénzünkért  és  a környezetünkért valamit... a HHO-val!"

Legyen szó benzines, dízel, gáz-üzemű, vagy bioetanollal tankolt gépjárműről, mi lecsökkentjük annak káros anyag kibocsájtását, sőt, még fogyasztását is. A termék beszerelhető a legtöbb gépjárműbe (személyautó, cargo, kamion, busz, mezőgazdasági gép...).

Néhány bizonyított előny a számok nyelvén:
  - akár 15-30% üzemanyag fogyasztás csökkenés*
  - akár 80-90% károsanyag-kibocsájtás csökkenés**
  - 1 l. vízzel 1.000 - 1.500 km megtétele*
  - évi 120.000-230.000 Ft megtakarítás az Ön számára.***

Szárazcellás Hidrogén Generátor

... de mit is jelent ez valójában?

E hangzatos név mögött a magyar leleményesség egy újabb bizonyítéka rejtőzik. A desztillált víz magas frekvencián való bontása során hidrogén és oxigén gáz keletkezik (HHO), melyet, ha égéstérbe juttatunk, azt eredményezi:

  • csökken a fogyasztás
  • a tisztább égés következtében, kevesebb lesz a káros anyag kibocsátás
  • nő a teljesítmény

A rendszer működik diesel és benzin üzemű motoroknál egyaránt, legyen szó akár személygépkocsiról, teherautóról, kamionról, munkagépről...

Egy kis elmélet: Tegyük fel, hogy ha 90%-al csökken a káros anyag kibocsátás. Akkor 10 darab HHO-s autó szennyezi annyira a környezetet, mint egy HHO rendszer nélküli belsőégésű motor? Igen!

Körülbelül 1000-2000 km alatt, megtisztul az égéstér (lerakódott szén, korom). Nem tömődik el a katalizátor illetve a részecskeszűrő. Ezen alkatrészek élettartama megnövekszik. A fennmaradó Hidrogén ami robbanás közben az oxigénnel lép reakcióba, elenyésző vízgőz keletkezik. A kipufogóra nézve jelentéktelen a többlet korrózió, mivel amúgy is keletkezik kondenzvíz.

Hidrogén Cella Működése

Az alapelv

A vizet elektrolízis segítségével szétválasztjuk hidrogénre és oxigénre (durranógáz).

Egy kicsit részletesebben

Az elektrolízishez szükséges energiát az autó akkumulátorából vesszük. Ez az áram a vizet hidrogénre és oxigénre bontja. A keletkezett durranógázt az adott motor szívócsövébe vezetjük ahol a beszívott levegővel keveredik, és a hengerekbe ez a durranógáz-levegő keverék jut be, amely a motor eredeti üzemanyagával együtt ég el.

Ez látszólag ellentmond az energia-megmaradás törvényének, de igenis több energiát vehetünk ki egy rendszerből, mint amennyit befektettünk, ha azt a rendszert megfelelő módon építjük fel.

Megjegyzés: A hidrogénmotor nem ugyanaz, mint a hidrogén üzemanyagcellás motor. A hidrogénmotor a hidrogént belsőégésű motorként elégeti és ez adja a mechanikai energiát. A hidrogén üzemanyagcellás motor viszont a hidrogént és oxigént egyesítve elektromos áramot termel, melyet egy elektromos motorra vezetnek.

Árak

Személygépkocsi és 3,5t. alatti kis-haszongépjármű

1500ccm -ig benzin/diesel 120.000 Ft +Áfa
1500-2500ccm -ig benzin/diesel 130.000 Ft +Áfa
2500-4000ccm -ig benzin/diesel   145.000 Ft +Áfa
1500ccm -ig turbós benzin/diesel 125.000 Ft +Áfa
1500-2000ccm -ig turbós benzin/diesel 135.000 Ft +Áfa
2000-3000ccm -ig turbós benzin/diesel 150.000 Ft +Áfa
4000ccm szívó, vagy 3000ccm turbós felett Egyedi ajánlat alapján!

A feltüntetett árak az alap csomagot tartalmazzák, mely modelltől függően alkatrész vagy plusz egység kiegészítést igényelhetnek, valamint modellenként eltérő mértékű munkadíjat számítunk fel, ezért kérjük, minden esetben egyeztessen velünk, mielőtt leadná megrendelését.

www.josicar.hu

*A fogyasztás csökkenés értékeit az eddigi tapasztalatok és ügyfél visszajelzések, a környezetei tényezők, a vezetési stílus, a gépkocsi kora és műszaki állapota, valamint a használat mikéntje alapján adtuk meg. A fogyasztás csökkenés nagyban függ a használótól, cégünk így garanciát annak mértékére nem vállal.
**A káros anyag kibocsájtás értékeinek csökkenését a Fogyasztóvédelem által hitelesített mérési eredményekre alapozzuk.
*** a megtakarítás mértéke függ a fentieken túl a megtett éves km. futástól, az aktuális üzemanyag áraktól és a felhasznált desztillált víz értékétől és mennyiségétől, valamint a rendszeres karbantartási utasítások betartásától.

 

 

 

    web item weblapkészítés