header
headerheader
header

 


cimKarosszéria javítás

Karosszériajavítás-fényezés

Szervizünkben vállaljuk sérült, karambolos, személygépkocsik teljes körű karosszéria javítását. Teljes körű biztosítási és casco ügyintézéssel, igény esetén autómentéssel!

Autójának javítása a szervizünk karosszériajavító műhelyében történik ahol szervizünk minőségi alapanyagokkal, alkatrészekkel, garanciával javítja gépjárművét.

A karosszériajavítás

- A  kárfelvétel elvégzése után a sérült gépjármű karosszériájának javítása a megbontással kezdődik, mely folyamat célirányosan a karosszéria javítandó részére és annak környezetére irányul. Ezt követően a sérült karosszériaelemet vagy elemeket eltávolítjuk. 

- Ezek után a sérülés mértékét tekintve, ha szükséges a karosszéria fődarabjait helyreállítjuk, vagy azokat cseréljük. Ezen munkafolyamat végeztével az autóba beépítésre kerülnek az új karosszériaelemek melynek végleges rögzítése előtt a járművet teljesen összeszereljük. Ez azért fontos hogy amikor az autó visszatér a fényezőüzemből már csak a végleges összeszerelésre kelljen koncentrálni, illetve hogy az elemek és méretek is tökéletesek legyenek.

- A fényezés végeztével elkezdődik a karosszéria teljes összeszerelése mely a karosszériajavító műhelyben történik. A már teljesen kijavított és összeszerelt autót lemossuk majd a fényezett felületeket megpolírozzuk, hogy ismét teljes fényében pompázzon. Ezt követően nincs más hátra mint az autó átadása ügyfelünk részére.

Szélvédő javítás-csere

Amennyiben autójának szélvédője, üvege megsérül, bereped vagy kavicsfelverődés okozta sérülés keletkezik rajta, úgy lehetősége van nálunk néhány óra leforgása alatt kicseréltetni, megjavítani. Szervizünk a megrendelést követően autójának új szélvédőjét  beszerzi, és szakszerűen garanciával beépíti.

Munkatársaink készséggel állnak az ön rendelkezésére! Járműve karosszéria javítására kérjen ajánlatot az info@szervizpark.com email címen, vagy hívja kollégánkat a 06-84/347-527-es telefonszámon.

 

 

 

    web item weblapkészítés